[ seregig @ 25.05.2007. 13:39 ] @
Problem detaljnije: U visual basic panelu upisem cod da se klikom misa na command button izvrse neki od query-a, po zavrsetku ukoliko je sve ok prikaze se msgbox da je sve ok. Na ovaj nacin sve radi bez problema jer sam u access-ovom tools-options-edit/find iskljucio da se potrazuje potvrda o izvrsenje action queries. Problem je kada moju formu prebacim na racunar koji nema instaliran access vec samo Runtime access i ne modu da dodjem do options-a i iskljucim potrazivanje potvrde o izvrsenju action queries-a. Moj zakljucak je da bi to trebalu upisati u cod ali ne znam kako, odnosno sta. Ako neko ima ideju kako i sta puno bi mi pomogao. Primer cod-a: Private Sub Command0_Click() On Error GoTo Err_Command0_Click Dim stDocName As String stDocName = "DelArt" DoCmd.OpenQuery stDocName, acNormal, acEdit stDocName = "PopunaFisk" DoCmd.OpenQuery stDocName, acNormal, acEdit MsgBox "26.05.07 Brojevi PLU-a uspesno upisani. Nastavite sa radom." Exit_Command0_Click: Exit Sub Err_Command0_Click: MsgBox Err.Description Resume Exit_Command0_Click End Sub |