[ podrizvan @ 26.05.2007. 07:47 ] @
Zdravo,

Nalazim se u jednom hotelu i soba je prilicno udaljena od recepcije i signal hotelske wireless mreze je dosta slab u mojoj sobi. Kad drzim laptop u odredjenom polozaju (uspravno a ne lezeci) imam signal ali jako slab ali cim stavim laptop u normalan polozaj nestane mi signal ili je jako jako slab.e sad me zanima postoji li neka mogucnosta da kupin neku externu antenu ili da je sam napravim da vi poboljsao prijem. Bio bi jako zahvalan kad bi mi neko pomogo u vezi ovoga.

LP
[ broker @ 26.05.2007. 23:14 ] @
Nije problem antena, nego kako je zakaciti na karticu u laptopu. To podrzazumeva budzenje po laptopu.

Jednostavnije je da kupis neki wireles uredjaj koji se na laptop moze povezati na PCMCIA, USB ili UTP, a na koji mozes da stavis spoljnu antenu. Svakako ce bolej raditi nego ugadjena kartica mada ti ni to niej garancija da ce raditi dovoljno dobro.
[ podrizvan @ 28.05.2007. 18:01 ] @
hvala ti puno na ovome odgovoru.ali ne isplati mi se da sad kupujem karticu.morat cu se strpiti i hodati po sobi.mislio sam da se stavi neka folija ili neka zica da se poveca osjetljivost ali ocit to ne mnoze.hvala u svakom slucaju.