[ Martin Mystere @ 26.05.2007. 17:30 ] @
Film koji bih da pogledam se sastoji od 28 manjih filmova sa daa ekstenzijom. Jasno mi je da se radi o image fajlu i probao sam da ga mountujem i sa Daemon tools i sa Magic ISO ali nisam uspeo, pa vas pitam koji program sluzi za mountovanje fajlova sa ovom ekstenzijom i koji je postupak kada imam vise (citaj 28) fajlova iste velicine (51.200 kb) sa tom ekstenzijom koji se razlikuju sam po rednom broju?
[ Slobodan Trebovac @ 26.05.2007. 19:14 ] @
http://www.poweriso.com/
[ MMX @ 26.05.2007. 19:22 ] @
Tih 28 fajlova sa .daa ekstenzijom je potrebno da mergeuješ (spojiš). To možeš uraditi pomoću gore navedenog programa.
[ Milan Gligorijevic @ 26.05.2007. 19:52 ] @
http://www.elitesecurity.org/p777592

Koliko se sećam bilo je i tema kako otvoriti baš daa fajlove pa koristi pretragu.
[ Martin Mystere @ 26.05.2007. 21:47 ] @
Ovim se nadovezujem na moju prethodnu temu od pre par sati koja se odnosila na daa fajlove.
Skinuo sam PowerISO i ekstraktovao fajl u novi folder medjutim fajl je sa DAT ekstenzijom (AVSEQ01.DAT) u folderu MPEGAV. Pored tog subfoldera postoje jos dva (subfolder EXT sa fajlovima LOT X.VCD i PSD X.VCD i drugi subfolder sa prethodna dva fajla + ENTRIES.VCD i INFO.VCD).
Kako mogu da otvorim taj fajl sa DAT ekstenzijom i kako da ga prebacim da bude neki normalni fajl koji se koristi kad je rec o filmovima (.avi il sl.)?
PS. Pogledao sam temu sa SLICNIM pitanjem, ali ipak nedovoljno slicnim da bih mogao da dobijem odgovor.
[ Baja Gaša @ 26.05.2007. 23:00 ] @
Ako se dobro sećam, taj DAT fajl se odnosi na VCD i SVCD diskove... Ako se ponovo dobro sećam, ja sam taj problem prevazišao prostim preimenovanjem dat ekstenzije u avi. Probaj, ništa te ne košta... Mislim da je kod mene radilo. :)
[ Marko Medojević @ 28.05.2007. 22:18 ] @
Uh, ne spominji mi DAA! Sećam se prošlog leta kada sam na kućnom kompu imao samo Linux i skinem preko torrenta isto neki DAA. Morao sam da nosim image kod komšije. Ne znam da li je sada situacija napredovala, tj. da li se pojavila podrška za Linux.
[ Beltrammi @ 06.10.2008. 18:10 ] @
dosli mi preko torrenta neki daa fajlovi. Kako da to otpakujem i pogledam u windowsu.
[ Flash411 @ 06.10.2008. 18:15 ] @
Procitaj prve dvije poruke u ovoj temi,ili koristi pretragu,vise puta je pricano o ovome.