[ Nephilim @ 26.05.2007. 22:28 ] @
kao shto naslov kaze, zapatio sam neshto preko neta i sada imam problem koji se manifestuje apsolutnim odsustvom zvuka na mashini i nemam i start meni.
Ovo se deshava na dve mashine.... Kaspersky nishta nije nashao ni na jednoj od mashina.
Unapred zahvalan
[ Nephilim @ 27.05.2007. 12:04 ] @
Zaboravio sam da napomenem da ne mogu nishta da kopiram . Bilo koji doliv informacija ne radi.... ne mogu ni bazu antivirusa da updateujem....
A da ... formatiorao sam C particiju i digao win xp i opet se javio isti problem shto dalje implicira da su i druge particije zarazene.
please help

[Ovu poruku je menjao Nephilim dana 27.05.2007. u 20:58 GMT+1]
[ rgdrajko @ 28.07.2007. 01:11 ] @
Moras od nekoga uzeti hard disk kod koga je instaliran neki antivirus i spojiti ga sa svojim zarazenim hard diskom. Njegov hard disk mora biti master a tvoj slave(ovo moras podesiti preko kratkospojnika master/slave na hard diskovima) ili preko flex kablova podesiti da njegov hard disk bude u primarnoj a tvoj na flex kablu u sekundarnoj grani(trebalo bi da je tvoj hard disk vec na flex kablu u primarnoj grani, a rezac na flex kablu u sekundarnoj grani, pri ovome ne moras skidati i podesavati kratkospojnike za master/slave). Kada se digne sistem startovati antivirus tako da ispita sve diskove.
[ Milan Gligorijevic @ 28.07.2007. 08:21 ] @
I tada antivirus ništa ne nađe, a virus je sada zarazio još jedan računar :)

Uradi kao što je napisano u ovoj temi pa probaj ponovo. Možeš i sa više antivirusnih programa da probaš. Obavezno update svakog pre skeniranja i instaliraj jedan po jedan, nemoj da u isto vreme imaš dva antivirusna programa na računaru.
[ duki994 @ 29.07.2007. 14:36 ] @
Poslusaj Moderatora mmwc-a.
Ako to ne uspe reinstalacija windowsa,
Ako uspe sa antivirusom molim te kazi koji je to virus bio.Znas to se moze desiti i nekom drugom.

mmwc edit: tri poruke spojene u jednu.

[Ovu poruku je menjao mmwc dana 30.07.2007. u 12:14 GMT+1]
[ NICS @ 04.08.2007. 17:26 ] @
A da li si bas sve probao recimo sa Kasperskim koristim i Ad-Aware ako ni onda ne nadje nista a i dalej se desava onda je na redu reinstalacija. Dok god ima nekie sanse pokusam lako je...
[ Slobodan Trebovac @ 04.08.2007. 20:55 ] @
Datum topic-a, problem je do sada zasigurno rijesen.