[ sasaar @ 27.05.2007. 14:25 ] @
Otvorio sam ovu temu u cilju da vidim koliko bi mogli zaraditi ako bi napravili lokalni sajt. Evo primera: Ja imam svoj sajt i na njemu npr. dva banera velicine 468*60, karakteristike banera su obicne nista posebno i reklamira npr. jedan neku pekaru a drugi jedan butik malo bolji. Sad ja ne znam koliko bi bila cena po jednom baneru koliko ja trebam njima da naplatim, a baneri su obicni samo za gledanje nema sta da se klikce na njih. Da li bi mi se vise isplatilo da naplacujem po broju koji korisnika koji su posetili moj sajt i "videli njihov baner" ili bi bilo bolje da naplatim mesecno da njihov baner stoji kod mene na sajtu. 1. Recite mi koliko da naplatim ako se dogovorim da im naplacujem po posetama nekih korisnika znaci npr. jedan ulazak na moj sajt oni meni 1 din. samo sto nece biti jedan din. nego vi meni recite koliko da naplatima ako naplacujem na taj nacin ili 2. Ako im naplacujem mesecno da njihov baner stoji kod mene na sajtu koliko bi trebalo da im naplatim? Uzmimo u obzir da je moj sajt dnevno posecen oko 50 puta |