[ husein.j @ 29.05.2007. 21:47 ] @
| Da li mi mozete pomoci da prikljucim zvucnu zvucnu karticu C-MEDIA CMI8738 6-CHANNEL i htio sam da prikljucim 5.1 sound system.Driveri se sve normalno instalirali i sve je bilo uredu sa driverima.Stara zvucna mi je intergrisana (intel 82801db/dbm/da ac'97 audio controller).Kada sve podesim u Control Panelu i pustim pjesmu cuje se zvuk šuštanja.Taj zvuk se moze smanjiti na racunaru kada smanjujem master volume.Probao sam i da izbrisem stare zvucne drivere a i sa njima opet se isto desava.Mozeli pomoc.Unaprijed Hvala!!! |
[ biber021 @ 30.05.2007. 09:47 ] @
Moraš prvo u biosu da isklučiš integrisanu zvučnu karticu i onda kreni dalje u nameštanje nove kartice.
[ husein.j @ 31.05.2007. 09:26 ] @
U Biosu sam iskljucio staru zvucnu karticu.Skinuo sam i nove drivere ali opet se isto desava.Probao sam samo zvucnu bez modema ali opet isto.Mozeli pomoc.Unaprijed Hvala!!!
[ JOJO847 @ 31.05.2007. 11:46 ] @
Striktno gledano, nije nužno da stara bude isključena ali radi toga da si pojednostavimo stvari obično ju isključimo.
Glede samog problema šuštanja utišaj sve ulaze i izlaze koje ne koristiš naročito mikrofonske! (Dakle u windows volume mixeru potišaj i stavi na mute)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.