[ vecitiKrivac @ 30.05.2007. 10:06 ] @
Pozdrav.
Imam problem sa Microsoft Word-om 2003, kada ubacim komande kao sto su:
Symbol, Equation Editor, Superscript, Subscript ili neke druge alate word ne cuva podesavanja. Jer kada ga iskljucim i ponovo ukljucim da bi koristio omenute alate morao bi ponovo da ih ubacujem. Posto kucam diplomski i koristim ga svaki dan postaje mi mucno da vrsim pomenuta podesavanja. Moram da kazem da se ovo javlja samo u word-u, dok u ostalim programima kao sto su excel i PowerPoint. Problem je nastao odmah po nakon instalacije ofisa. Hteo bih ako moze neko da mi kaze da li se nekom desio slican problem (posto po temama koje sam gledao nisam nasao nista slicno) i kako ga je resio. Da bi bolje objasnio problem ostavljam i dve slike.Prva slika je sa ubacenim alatima, dok je druga kada se ti isti ubaceni alate izgube. Hvala unapred i pozdrav.
[ Jpeca @ 30.05.2007. 14:35 ] @
Pošto se sa slika vidi da imaš instaliran Adobe - proveri koja je verzija. Na mreži se može naći da su slični problemi prijavljeni su problemi sa verzijom 7, koji bi trebalo da budu otklonjeni sa verzijom 7.0.5 - Dakle uradi update.

Ako nije u tome problem pokušaj da držiš taster Shift pritisnut dok selektuješ File meni pa izaberi Save All.
[ vecitiKrivac @ 31.05.2007. 00:04 ] @
Jeste imam instaliranu cistu 7 bez update-a. Probao sam za pocetak sa shift kao sto si opisao i nije dalo rezultat, a update cu da uradim za vikend. Hvala najlepse, makar sad znam da problem nije u wordu, cim su ljudi prijavili da ih zeza acrobat. Pozdrav