[ Goran Aničić @ 30.05.2007. 22:43 ] @
Nova TV je preuzela većinu vlasništva nad Blog.hr servisom (najve;im hrvatskim blog-hostom) - više o tome i news video.
[ kupidisk @ 30.05.2007. 22:58 ] @
Da li se zna o kojoj se cifri okvirno radi?
[ Goran Aničić @ 30.05.2007. 23:20 ] @
Citat:
kupidisk: Da li se zna o kojoj se cifri okvirno radi?
Takve informacije, pa i samo nagađanja oko visine transfera za sada nema.
[ kupidisk @ 30.05.2007. 23:26 ] @
sad tek procitah komentar na blogu...

I slazem se u potpunosti sa mr. DR. MAlo mi je bezveze toliko tajnovitosti... od statistike koju sami proglase, preko tajnovite cifre i slicno... No to se slaze sa imidzom firme koja je kupila sajt...
[ hosting @ 31.05.2007. 11:10 ] @
Ako se ne varam... Osnivač Blog.hr portala je glavni urednik i voditelj Dnevnik.hr portala koji u biti financira i čiji je vlasnik Nova TV. Tako da ovu "akviziciju" blog.hr ja vidim kao igrokaz odigran pred televizijom kako bi se malo izreklamirali.

Nemojte me krivo shvatiti, ja gledam Novu Tv i pratim dnevnik.hr portal i imam blog na blog.hr. Ali činjenica da je to igrokaz mi nije cudno da se iznos ne spominje. Naravno da bi ga svi voljeli cuti, pogotovo IT svijet, a pogotvo hrvati, a pogotovo hrvati u IT-u da vidimo malo cijene i koliko je nase trziste zrelo za prodaju i kupnju...
[ srlexic @ 31.05.2007. 11:15 ] @
Ove dve kompanije sarađuju već nekoliko godina veoma uspešno tako da je u pitanju sigurno neki partnerski ugovor

Čudi me samo da su se Anderlon & Co odlučili na ovaj potez, Blog.hr je servis sa fantastičnim rastom posetilaca/prihoda, a tek u budućnosti bi mogao pokazati svoju snagu