[ mojeKorIme @ 31.05.2007. 06:44 ] @
Pozdrav, imam jedan problem koji me muci vec neko vrijeme... Pokusavam napraviti jednostavan edit in place i zapeo sam kod funkcija u parametara.. Postavio sam dole kood koji radi.. sad hocu da napravim funkciju koja ce raditi za odredjene parametre..npr ako imam u bazi vise polja da mi funkcija radi za svako polje posebno.. nisam jos samo pokusao da mi php pravi za svako polje posebnu funkciju jer mislim da se to moze rijesiti na elegantniji nacin. Code: window.onload = function() { DepodanOku(); document.getElementById('ovo').onclick = EditInPlace; } function EditInPlace() { var prolaz = document.getElementById('ovo').innerHTML; document.getElementById('ovo').onclick = function() { void(0) }; var textarea = '<textarea id="kutija" onblur="return pisi(this.value)">'+prolaz+'</textarea>'; document.getElementById('ovo').innerHTML = textarea; document.getElementById('kutija').focus(); } . . . <div class="txt" id="ovo" title="naslov"></div> Moze li mi neko pomoci i pokazati kako da to uradim.. moja ideja je bila (koja ne radi) Code: . . document.getElementById('ovo').onclick = EditInPlace('ovo'); . . function EditInPlace(par) { var prolaz = document.getElementById(par).innerHTML; . . |