[ r3ct0r @ 01.06.2007. 09:41 ] @
Ne znam da li sam na dobrom forumu stavio ovu temu, al` ako nisam, zamolio bi modove da bace gde joj mesto :D

Ok, treba mi sledece:

Imam foldere u folderu ovakvog tipa:

Strane:
1. danasnji datum
2. sutrasnji datum

Sad imam folder arhiva u kom treba 1. danasnji datum da se prebaci u arhivu a 2. sutrasnji datum da se renamuje u danasnji i napravi sutrasnji sa odredjenim fajlovima u njiemu, tj. folderima ..

Kako bi to mogao da izvedem?
da napisem kao bach script is promta i stavim u shaulded il` u C-u pa exe file da bude ....
ako je u bachu moze neki help sa svim komandama, tj. znam da je kao u dosu.. al` ne znam dali moze u dos-u da prebacuje sve fildere sa folderima i slikama i da brise ...

Hvala na pomoci.
[ dux_cro @ 01.06.2007. 21:10 ] @
Hm... nije mi baš jasno što ti treba, ali ako malo opširnije objasniš možda ti netko pomogne.
Meni prvo pada na pamet imati samo jedan file (ukoliko file-ovi imaju zajednički dio) i onda u njega spremiš podatke tog dana i spremiš ga pod dasnašnjim datumom u arhivu. Sutra ponovno taj isti file napuniš podatcima i spremaš ga pod drugim datumom.
Također, mislim da bi ovo bilo puno jednistavnije riješiti u c++ ili javi (moguće da je još jednostavnije u nekim drugim programskim jezicima, ali ih ja ne znam).
[ rand0m @ 01.06.2007. 23:53 ] @
pa ja bi probao sa batch file-om. Mislim da imash u "help and support center"-u to lepo objasnjeno, samo lupi u search-u "batch" i provali kako radi sa labelama i if-ovima.
[ cume @ 02.06.2007. 16:31 ] @
Bilo bi suludo programirati to u C-u, *.bat fajlovi su stvoreni za tu namenu.(ili ti shell skripte za *nix-e)