[ Thumbsucker @ 03.06.2007. 10:01 ] @
E dragi moji imam jedan problem, nadam se da ce neko znati nesto vise... naime, pravio sam stranicu za jednu firmu i hostao stranicu na globalnet serverima u hrvatskoj, stranica je radila normalno 5 godina, stranica nije nista komplikovana, html tabele i jednostavna php kontakt forma.... e sad odjednom se pojavila greska 403-forbidden - nidje veze, niko ne zna sifre za ftp osim mene, i ja nista nisam radio na stranici u tehnickoj podrsci mi kazu kako nema nikakvog sadrzaja na web prostoru!? da li je neko mogao provaliti u stranicu i obrisati citav sadrzaj??? i promjeniti ftp sifre jer vise ne mogu pristupiti stranici, i da napomenem da globalnet nema control panel za web hosting gdje bi se mogle promjeniti sifre... takodje prije mjesec dana se desilo da su se permissioni za jedan fajl misteriozno namjestili na 000 e sad i da je neko provalio stranicu, ne znam koja je svrha provaliti stranicu koja ima 20 posjeta dnevno i koja se bavi stvarima koje ne interesuju bas svakog covjeka(inox celik) hvala unaprijed |