[ axone @ 04.06.2007. 13:45 ] @
Na putovanju su mi ispustili(bio je ukljucen, odmah posle slikanja, prilikom dodavanja) aparat sa jedno metar visine.

Od tada objektiv nije hteo da se uvlaci(pritiskom na on/off) a ekran pokazuje samo crno (t.j. radi ali nista ne pokazuje) i posle par sekundi se iskljuci(a objektiv ostane neuvucen) I vratanca od baterije/kartice su malo "prodisala". Po dolasku kuci prilikom spajanja sa PC-jem preko usb kabla objektiv se sam uvukao unutra, a fotke su uspesno prebacene na komp. Tu sam ja mislio da je proradio kad ono ne. Posle pokusaja paljenja(on/off) izvuce se objektiv, ekran kao i dalje nista nema da pokaze i ugasi se posle par sekundi, a objektiv ostane napolju(t.j. ponovo nece da se uvuce). Sad sam ga ponovo vratio unutra(spojio na PC).

Pitanje je da li je neko imao slican problem i kako ga je resio? Da li je pametno ici kod ovlascenog servisera(kupljen u februaru o.g. ali mislim da je pad nepokriven garancijom:) ) ili kod nekog "strucnog" ali neovlascenog, pre svega zbog moguce visine cene popravke, a zatim i komplikovanosti problema. Ili neke druge ideje??

mali off:Ako sam dobro razumeo tekst garancije ista mi nece vaziti i kad mi poprave u ovlascenom servisu?

Hvala unapred.
[ pajaja @ 04.06.2007. 20:42 ] @
Nije sigurno pokriveno garancijom, ali je moguce da je izgubis (ako se desi posle jos neki kvar) popravkom u neovlascenom servisu.