[ dejan_su @ 04.06.2007. 21:51 ] @
Stvar je sledeca: imam windows xp kao mini server, i u VMware-u imam linux (debian). kad idem iz linuxa nema sanse da recimo posaljem neki atachment u mailu, da skinem isti, da se ulogujem na 99% sajtova (ni na es ne mogu). ista je stvar kod mog druga koji ima istu konfoguraciju ali mu je linux fizicki na drugoj masini, a ne u vmware-u.
[ MMX @ 04.06.2007. 23:00 ] @
Što se tiče logovanja na stranice, najverovatnije je problem do cookiesa. Proveri da li je u browseru omogućeno njihovo prihvatanje. Ista stvar i za attachove. Proveri konfiguraciju mail klijenta. Možda ovo zvuči banalno, ali hajde prvo da proverimo najosnovnije stvari.
[ dejan_su @ 05.06.2007. 13:26 ] @
Evo uspeh da se logujem nekako iz Linuxa. Nekad hoce nekad ne, zavisi.
A attachment nema sanse. Ne koristim mail client vec webmail.
Probao sam da stavim win xp da ide preko drugog xp-a i opet isto. Dokle god je xp server nema sanse da odradim to.
[ peromalosutra @ 05.06.2007. 15:02 ] @
Najvjerovatnije nije do toga, ali da li su ti dobre adrese DNS servera?

Kod mene na drugom računaru (koji je preko mog vezan na internet) nisu bile podešene dobre adrese DNS servera, pa se zaista čudno ponašao, nije mogao da ulazi u 90% stranica, a dešavalo se sve odjednom proradi, pa onda opet nece, itd.. A fazon je bio što su adrese DNS servera bile stare jedno 2-3 godine (greškom sam stavio te), otkako sam mu unjeo nove sve radi 100%.