[ zeljkokrusevac @ 04.06.2007. 22:13 ] @
w lan kartica na pomenutom lap topu instalirana pravilno sa originalnim driverima skinutimsa sajta
medjutim ne moze da nadje mrezu, kartica je definitivno u fuknkciji ( nije crkla )
da li postoji neki utility koji mozda kontrolise mrezu il nesto slicno

molim za pomoc po mogucstvu

unapred hvala
[ plavigor @ 05.06.2007. 09:57 ] @
Jedno možda glupo pitanje... Laptopovi obično imaju prekidač na kućištu ili kombinaciju tastera na tastaturi za ˝uključivanje˝ Wireless kartice. Bez obzira na pravilno instalirane drajvere bez tog ˝hardversog˝ uključenja neće da radi. Da nije možda to?
[ whitie2004 @ 06.06.2007. 07:10 ] @
Nije glupo pitanje, i vise od toga. Imao sam svojevremeno jedan amilo sa vajerlisom. Posle se ispostavilo da je ta madjarsko - srpska verzija zapravo vajerlis redi; nema kartice - neko izvadio usput. Dakle, ovim redom:

-ima li katice u lapu i koja je,

-jel povezana okej, posebno pogledati oba antenska izlaza

-ima li obe antene ili ona jedna bipolarna.
[ Java Beograd @ 06.06.2007. 08:34 ] @
Ja sam se baš namučio ovih dana. Pošto nisam koristio wireless dugo, nepažnjom i nemarom sam deinstalirao parče softvera (Power Manager) koje handluje dugme za uklkjučenje wireless-a. (Šta je ovo i za koji će mi moj !?) Kad mi je zatrebao kuku-lele, neće da radi. Na svu sreću, sam wireless je bio besprekoran pa sam posle par sati googlanja i traganja našao taj softver i rešio problem.
[ zeljkokrusevac @ 06.06.2007. 10:23 ] @
bidi ljubazan pa mi ili na pp posalji link ili napisi da skinem
[ Java Beograd @ 10.06.2007. 21:02 ] @
Evo ga. Skinut sa:

http://support.fujitsu-siemens.com/com/support/downloads.html