[ Oroku @ 05.06.2007. 09:32 ] @
Imam jos malo boje u stampacu,crni mi stampa veoma lose ,a ovaj ketridz u boji nikako.Pretpostavljam da je zapekao.
E sad mi trebaju neki saveti sta da uradim,kako da ih cistim,da mi ponovo radili kako treba.Do sad sam ih punio samo jednom.
[ mishkom @ 05.06.2007. 17:43 ] @
I ja sam imao taj problem, pa je lik koji mi je punio toner(za laserski) to sredio, popravio(na inkjet stampacu), ne znam kako????? I nije nista naplatio. Jel to neki komplikovani posao?
[ toujours @ 05.06.2007. 20:38 ] @
Citat:
Oroku: Imam jos malo boje u stampacu,crni mi stampa veoma lose ,a ovaj ketridz u boji nikako.Pretpostavljam da je zapekao.
E sad mi trebaju neki saveti sta da uradim,kako da ih cistim,da mi ponovo radili kako treba.Do sad sam ih punio samo jednom.

Ima u Nisu jedan lik koji chuda pravi sa stampacima, a radi za sitne pare. Pretpostavljam da jeto isti lik kod koga je mishkom resio svoj problem. Znam da barata sa silnim hemijama, a kod njega je kao u "majstorskoj radionici". Znam da ti se ne isplati da dolazis cak u Nis zbog toga, ali ako ti iskrsne neko putovanje na jug, nemoj da je propustis. Stampac (i ispravljac) u ranac i kod Majstora Mice.

[ JOJO847 @ 05.06.2007. 22:04 ] @
Sve majstore i njima slicne alkemicare si reklamirajte i preporucujte putem privatnih poruka ili emaila.
Zahvaljujem!