[ gozalbs @ 05.06.2007. 13:57 ] @
| Radi se o sledecem:
Na poslu sam prepunio hard disk. Ne mogu da podignem sistem. Odneo sam ga kuci prebacio dzamper na SLAVE i upalio moj kucni comp. To sve u nameri da oslobodim malo prostora.
Kad otvorim My Computer, hard disk sa posla se vidi očekivano kao particija. Medjutim kad kliknem dvaputa na njega da pristupim podacima-NE RADI. Iskoci text box da disk nije formatted i nudi mi da ga formatiram. STA DA RADIM. Trebaju mi ti podaci sa diska.
Probao sam i u dosu, evo sta izbaci:
C:\Documents and Settings\don>i:
The volume does not contain a recognized file system.
Please make sure that all required file system drivers are loaded and that the v
olume is not corrupted.
C:\Documents and Settings\don>
POZDRAV!!!!!
|
[ jovan.jovan @ 05.06.2007. 14:42 ] @
Ne znam koliko su ti bitni podaci, meni to lici na neko logicko ostcenje, nemoj mnogo da cackas ako se ne razumes.
Bolje odnesi u neki datarecovery servis, ovako mozes da zeznes stvar jos vise i da ostanes zauvek bez fajlova...
[ JECHAM @ 05.06.2007. 21:54 ] @
Ne verujem da si prepunio disk pa da zbog toga nece da se digne sistem ili tvoj komp nece da ga prepozna.
Probaj sa nekim programom za vracanje podataka( File Recovery, Recover Lost Data, ...)
Najvaznije je da ne formatiras disk i da nista ne upisujes na njega dok ne izvuces sve podatke koji ti trebaju.
[ lukkka @ 06.06.2007. 00:47 ] @
Resenje je HDD regenerator koji takve probleme resava kao od sale...
[ gsimon @ 06.06.2007. 07:14 ] @
Citat:
lukkka: Resenje je HDD regenerator koji takve probleme resava kao od sale...
Ma ovo nije nikako tacno !!!
Hdd regenerator moze da pomogne kad disk sa sigurnoscu ima Bad sektore....
Ali u ovom slucaju mozda neki recovery sw....
[ JECHAM @ 08.06.2007. 16:50 ] @
gozalbs da li si nesto uradio sa hardom
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.