[ *pi* @ 07.06.2007. 13:10 ] @
Potreban mi je latinicni prevod za SMF forum verzija 1.1.2, na zvanicnom sajtu imaju samo cirilicnu verziju... Ako neko ima prevod neka postavi, hvala unapred! |
[ *pi* @ 07.06.2007. 13:10 ] @
[ SBD @ 07.06.2007. 16:22 ] @
[ *pi* @ 07.06.2007. 23:44 ] @
Hvala puno.....
[ danilovic @ 07.03.2011. 21:21 ] @
Hitno potrebna pomoć.
Citat: Ovde su prikazane verzije datoteka vaše instalacije nasuprot verzija datoteka najnovijeg izdanja. Ako bilo koja od ovih datoteka nije najnovije verzije, trebalo bi da je preuzmete i ažurirate na najnoviju verziju Jezičke datoteke 1.1.9 - 1.1.13 Sa neta i sa originalnog sajta (ne znam da li smem da ga navedem) sam skinuo zip jezičku datoteku, medjutim ne mogu da nadjem deo na forumu u kom se ova datoteka može instalirati!!! Pokušao sam u delu gde se instaliraju teme, nije uspelo a i mislim da je pogrešno. Pokušao sam i u delu "Paketi" ali mi ne ide ![]() Molim za pomoć. Hvala. PS. Nisam bio precizan. Dakle jezičku datoteku 1.1.9 koja je zastarela, treba da zamenim novom koju sam skinuo 1.1.13 [ Milan Kragujevic @ 07.03.2011. 21:36 ] @
Prevod se raspakuje u root dir...
[ danilovic @ 07.03.2011. 21:45 ] @
Citat: Milan Kragujevic: Prevod se raspakuje u root dir... Ma sve sam ja to uradio na vreme i forum funkcioniše, ali jezičke datoteke se ne poklapaju pa bih trebao ovu novu da dodam ![]() Hajde da te pitam još nešto dok se sa ovim mučim... Zašto se nakon upisivanja korisničkog imena i lozinke pojavi bela pozadina. Moram uraditi refresh stranice da bi se sve pokrenulo. Isto tako kad idem na Odjavu, opet se pojavi bela stranica, i opet moram da uradim refresh da bi se pokazalo da sam izašao sa foruma... Zašto se ova bela stranica pojavljuje i šta to "koči" forum? Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|