[ radisasvr @ 08.06.2007. 09:05 ] @
| Molim za brzi savet.Aparat mi treba za poklon (devojcica zavrsila osmi razred)pa me interesuje da li ovaj Nikon vredi 10500 din. ili ima nesto sto biste pre preporucili (pa i za cenu do oko 15000 sa baterijama i punjacem).Napominjem da su male dimenzije jedan od prioriteta.
Unapred hvala svima na odgovorima. |
[ Zarko Silic @ 08.06.2007. 10:19 ] @
Mnogo vise ce joj se dopasti Sony Cyber-shot DSC-W30

[ mmilcic @ 08.06.2007. 18:22 ] @
Taj fotoaparat (L10) se do pre nekoliko dana prodavao u jednom velikom trgovinskom centru po ceni od 7.000 din, sa svem memorijskom karticom.

[ radisasvr @ 08.06.2007. 20:50 ] @
Koliko sam video,pregledajuci razne sajtove, L10 je bas full idiot.Izgleda da nema nikakve mogucnosti podesavanja pa cak i ISO vrednost odredjuje sam.Ima li neko od ljudi sa foruma bilo kakvo licno iskustvo sa njim (mada sam i ja razmisljao o W30).
[ mirijevac @ 14.06.2007. 22:08 ] @
Citat:
radisasvr: Koliko sam video,pregledajuci razne sajtove, L10 je bas full idiot.Izgleda da nema nikakve mogucnosti podesavanja pa cak i ISO vrednost odredjuje sam.Ima li neko od ljudi sa foruma bilo kakvo licno iskustvo sa njim (mada sam i ja razmisljao o W30).
Pa ako misliš da tvoja devojčica zna šta je ISO i kako se on podešava u odnosu na razne situacije i svetlosne uslove - onda nećeš moći da prođeš jeftinu i da joj kupuješ "idiota"... A ako joj aparat treba samo za slikanje - onda je ovo sasvim OK kupovina...
P.S. Ako čitaš ovo, javi šta si kupio i kako ej devojčica zadovoljna :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.