[ viss02 @ 10.06.2007. 22:18 ] @
Da programom "Rapidown" sam preuzeo neke fajlove sa rapidshare.com (jbg kad nemam pare za premium) ali ne mogu da otvorim ništa od onoga što preuzmem. Radi se o rar arhivi / arhivama. Koristim WinAce i winrar arhivere. Evi i grešaka koje izlaze :(
1.jpg - Winace
2.jpg - winrar
[ Iksi @ 10.06.2007. 23:25 ] @
koristi Rapget
www.rapget.com
tamo imas i ssl libraries to ti treba obavezno da bi sve bilo kako treba...
p. s. Hitno mi treba lista proxy servera koji rade
[ ajdeBre @ 10.06.2007. 23:42 ] @
A jesi li siguran da je to zaista RAR?
Pogledaj taj fajl kao tekst, na samom pocetku fajla mora da pise "RAR!".
[ Miroslav Jeftić @ 10.06.2007. 23:46 ] @
Taj program (rapidown) je neupotrebljiv, tako da to što je skinuo najverovatnije možeš samo da izbrišeš.
[ viss02 @ 11.06.2007. 00:00 ] @
A jesi li siguran da je to zaista RAR? Pogledaj taj fajl kao tekst, na samom pocetku fajla mora da pise "RAR!".
- Kako, ne shvatam? Ako misliš na extenziju, vidim da je rar

Taj program (rapidown) je neupotrebljiv, tako da to što je skinuo najverovatnije možeš samo da izbrišeš.
- On kod mene downloduje, samo posle ne može da se otvori. Da li si i ti imao ovakve probleme?
[ Shadowed @ 11.06.2007. 00:28 ] @
Samo toliko :)

Sto se ovog prvog tice, nije mislio na ekstenziju. U Total Commander-u oznaci taj fajl pa idi na F3 (View) i vidi da li na pocetku imas Rar!. Na to je mislio.
[ Miroslav Jeftić @ 11.06.2007. 08:34 ] @
Citat:
viss02: Taj program (rapidown) je neupotrebljiv, tako da to što je skinuo najverovatnije možeš samo da izbrišeš.
- On kod mene downloduje, samo posle ne može da se otvori. Da li si i ti imao ovakve probleme?

Svi su imali takav problem, mislim da je bila već tema o tome.