[ Djomloun @ 11.06.2007. 10:43 ] @
https://www.telekom.nadlanu.com/secure/akcije/PrijavaJubilej.aspx

Citat:

ADSL priključak
brzine 512 Kb/s

+ pretplata za prva
3 meseca korišćenja
+ besplatan setup
+ Haloplus kartica
+ Halo kartica

za samo 1999 dinara

Napomene:
* u cenu nije uračunat pdv
* posle tri meseca se plaća cena po cenovniku

Da bi ste se registrovali, potrebno je da
unesete podatke sa svog telefonskog računa (mrežna grupa, broj telefona i šifra korisnika)
definišete user name i password za e-mail nalog

Telekom Srbija će povratnu informaciju o statusu vašeg zahteva obezbediti putem uobičajenih kanala komunikacije (9813 Kontakt centar, Korisnički servisi i mail podrska [email protected])

Prijavu za uslugu ADSL moguće je izvršiti i direktno, u Korisničkim servisima Telekoma Srbija.

Razmisxljam da uzmem ADSL na tri meseca pa posle odjavim ako ugovor ne obavezuje na vremenski period ;)
[ djricky @ 11.06.2007. 11:02 ] @
pa jes, sto je babi milo.... naravno da si vezan ugovorom, i to, cini mi se 15 meseci (3+12) i ne mozes da smanjis brzinu kasnije
[ easyyu @ 11.06.2007. 13:35 ] @
NIje 15 meseci vec 12..ja sam pitao u telekom centru!
PS Ne mozes da u toku tih 12 meseci promenis brzinu na manju vec samo na vecu (768kbps)
[ ivan i. @ 11.06.2007. 14:40 ] @
1 dan im je trebalo da odgovore na mail sto i nije lose.

Korisnici koji se opredele za korišćenje navedene usluge, potpisuju ugovor na godinu dana. Po isteku tromesečnog popusta, korisnici su u obavezi da plaćaju pun iznos mesečne pretplate za ADSL 512/128 kb/s paket. Ukoliko budu želeli da raskinu ugovor pre isteka jedne godine, korisnici su u obavezi da plate instalacionu taksu u iznosu od 5,000.00 dinara, nakon čega nadležne Službe Telekoma pristupaju demontiranju usluge.

NAPOMENA: ADSL usluge koje obezbeđuje Telekom Srbija podržavaju sve Internet servise i nema nikakvih ograničenja po pitanju aplikacija koje možete koristiti, filtriranja portova i ograničavanja količine prenetih podataka.

itd.
[ ivan i. @ 11.06.2007. 19:12 ] @
Svidja mi se free 3 meseca ali to jednostavno mnogo zvuci dobro da bi bilo istinito, nesto ce oni kasnije smisliti povecati pretplatu ili ukinuti p2p a ti se ugovorom obavezao,korisnike nece izgubiti.
[ gorca @ 13.06.2007. 00:41 ] @
Bezite sto dalje od Telekoma i da nemate nikakvih posla s' njima a narocito za Internet. Evo ja sam trazio ADSL jos poodavno ali sam u medjuvremenu resio da ne menjam provajdera pa su me ovi iz Telekoma najmanje pet puta zvali u poslednjih dva meseca na silu da mi utrape njihov ADSL pa kad nisu uspeli i vise puta smo se dogovorili da storniraju zahtev iskljucili mi fiksni telefon, bez ikakve najave i objasnjenja. Istog dana kad su mi po treci put rekli da ce da storniraju zahtev. Niti mogu da telefoniram niti da me zovu. Naravno racune uredno placam i nema nikavog razloga za ovakvo krajnje beskrupulozno ponasanje. Zalio sam se Ratel-u i jos cekam da deluju ali ako oni nista ne uradi spreman sam i da idem na sud i razvlacicu ih po medijima kliko mogu (a mogu). Prekrsili su najmanje dva clana Zakona o telekomunikacijama. Lako se uzme ADSL ali se poucen mojim iskustvom pitam koliko ga se je lako otarasiti.
[ easyyu @ 13.06.2007. 02:14 ] @
Citat:
gorca: Bezite sto dalje od Telekoma i da nemate nikakvih posla s' njima a narocito za Internet.

Pa..ja eto imam u potpunosti suprotno misljenje.Jako sam zadovoljan kako ADSL uslugom tako i tehnickom podrskom.Covek je dosao sa ekipom posle svog radnog vremena da pogleda zasto susti telefon od kad je uveden ADSL!!!!
Ps. Zao mi za tvoj slucaj!
[ gorca @ 13.06.2007. 16:14 ] @
I meni je zao. Tek cu da gubim vreme preganjajuci se s' njima.