[ leka @ 11.06.2007. 15:01 ] @
Ja bogami koristim BASH, Lua, SED/AWK i na Windows-u! A znam stotinu ljudi koji koriste TCL/Perl/Python na Windowsu/Mek-u/itd... - Mislim da je odluka da se diskusiona grupa prebaci u Linux potpuno pogresna. Originalna ideja je bila (kada sam licno predlozio da se ova diskusiona grupa otvori, i kada je moj predlog prihvacen, a ja postao moderator iste) da se ovde diskutuju teme vezane za OSTALE skript jezike za koje nemamo diskusionu grupu, a ne da to bude nesto Linux-orjentisano.

:)
[ Tyler Durden @ 11.06.2007. 15:34 ] @
Meni pitanje nije baš najjasnije :)
Ako govoriš ono što mislim da govoriš onda bi bilo bolje da si ovo postavio u predloge i pitanja forum.
[ leka @ 13.06.2007. 15:09 ] @
Ok, mozda je pitanje trebalo formulisati ovako: Zasto je ova diskusiona grupa ("Skript jezici") premestena iz "Programiranje" u "Linux"?

Sto se tice slanja na predlozi/kritike/pozdravi/cestitke/muzicke zelje/itd - nisam to hteo, jer kapiram da su moderatori ove diskusione grupe "zasluzni" za gorekritikovanu migraciju, te se stoga moze reci da je pitanje upuceno manje/vise moderatorima ove diskusione grupe. Naravno, ako neko zeli, moze da posalje pitanje i na "predlozi" (ili kako se vec zove ta grupa). Ako ne, nema veze - mi korisnici cemo se pitati ponekad sta ce teme vezane za Windows u jednoj "Linux" podgrupi (iako s pravom spadaju u "Skript jezici" grupu).
[ Tyler Durden @ 13.06.2007. 15:18 ] @
Ja nisam rekao da se ne slažem sa tobom niti da nisi u pravu već da ovdje tvoj stav neće imati nekog velikog efekta. Ovakve stvari idu u predlozi i pitanja.