[ mickey.co.ba @ 11.06.2007. 21:34 ] @
aloha narode dali je normalno da se Acces Point WL-5460 grije ko lud, kad kazem ko lud onda mislim da je ono dosta osjetljiva temperatura kada se dotakne... AP je nov tek odpakovan... |
[ mickey.co.ba @ 11.06.2007. 21:34 ] @
[ tox master @ 24.01.2008. 22:29 ] @
pozdrav
vidim da se niko nije javio na ovu temu pa reko da kazem da imam isti slucaj. ap sam danas uzeo i evo radi par sati i prilicno je vruc posebno sa donje strane. valjda tako treba,jer ako se greje znaci da i radi ako se ohladi to mu je i kraj ! ![]() [ dejan_osipaonica @ 05.02.2008. 20:50 ] @
Ma greju se sve do jedan cak i moja prva prepravljena usb kartica.
[ Dralac @ 06.02.2008. 10:54 ] @
Citat: dejan_osipaonica: Ma greju se sve do jedan cak i moja prva prepravljena usb kartica. Ako je kartica prepravljana onda tu postoji razlog zasto se greje... Ako radi bez problema i ne secka... valjda je temp. u redu.. Ako pravi probleme onda mozemo posumnjati na temperaturu ![]() [ Marko Enter @ 06.02.2008. 17:04 ] @
El si dobio garanciju za njega, ako jesi onda sta te briga i ako izgori
pozdrav Marko [ dejan_osipaonica @ 07.02.2008. 08:57 ] @
Dralac:
Grejala se usb kartica i pre prepravke a sama prepravka se svela na to sto joj je dodat konektor za antenu.Iako se za moje shvatanje grejala mozda i previse za uredjaj takve velicine. To sve joj nije smetalo da odlicno radi vise od godinu dana cak i za vreme letnjih vrucina. Da ne bude zabune kartica je jos uvek ispravna i radi samo sam zbog drugih razloga morao da predjem na AP i to bas ovislinkov WL-5460 i pogadjate greje se kao lud. Pazite ovo nije nista posebno cak sam imao priliku da proverim i planet i tplink ap-ove i sto se tice grejanja ista stvar,sve je to vrelo na dodir.PCI kartice isto samo sto su u kucistu kompa pa nemate bas cesto priliku da proverite koliko se zagrevaju. U sustini normalna pojava da se zagreva primopredajnik na tim frekvencijama.Ja cu moj AP uskoro da otvorim i da mu namontiram par hladnjaka i smestim u kutiju u kojoj cu blago forsirati promaju posto nema garanciju pa da mu pomognem da prezivi sto duze. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|