[ krkr @ 12.06.2007. 08:39 ] @
| Imam jedno pitanje.
Pre neki dan sam dobio modem, u stvari ruter za adsl. Sve sam podesio, montirao spliter (ispravno)...
Na ruteru mi svetli samo power i lan lampica, a ADSL mi se ugasi posle nekoliko sekundi posle ukljucivanja.
Sta to znaci? Jel telekom jos nije ukljucio moju liniju na ADSL ili?
Hvala |
[ belvux @ 12.06.2007. 08:55 ] @
To se isto i meni desilo. Zvao sam gospodu iz telekoma i navodno treba da mi se jave tehnicari. Neznaju u cemu je problem. Ovo se desilo u prosli cetvrtak kada sam i dobio modem,naravno jos se nisu javili!!!
[ krkr @ 12.06.2007. 20:33 ] @
Pa baš tako, naš cenjeni Telekom ignoriše slučaj. Već 2x sam javio za grešku preko provajdera, a oni (Telekom) su dali odgovor, da je dojava greške neopravdana, a da oni nemaju vezu stim i da je kod njih sve u redu.
A inače Telekom nema dežurnu službu ko bi došao ovde da proveri i da vidi situaciju sopstvenim očima (bar ne ovde u Bečeju).
[ El_Nino @ 13.06.2007. 11:10 ] @
Imao sam slican problem prvih par dana, isto u Beceju...
Zvao sam tehn.podrsku i prosli smo setup routera korak po korak i dalje nije radilo.
Onda sam zvao jos jednom pa su valjda nesto popravili ili mi pustili signal. Bilo kako bilo, maksimalno fer su ispali, jer su me zvali posle da se raspitaju da li je sve ok i da li sam zadovoljan.
I jesam, imam ADSL vec 3 meseca...
[ krkr @ 13.06.2007. 11:51 ] @
Slučaj rešen.
Kupio sam sopstven modem pa sve radi OK, izgleda da je ADSL router imao probleme.
Ipak nije Telekom bio kriv.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.