[ maliPrinc @ 16.06.2007. 14:05 ] @
Evo ovako. Treba mi za seminarski da napravim sajt. Kako je ispitni rok u punom jeku necu imati vremena ovo da zavrsim, a bas mi je potrebno. Pa ako ima neko ko se bavi time a zeli da zaradi neki dinar, i pri tome pomogne meni , neka mi posalje PM ili neka se javi na mejl: [email protected] Osnovni zahtevi koje mora da ispuni web aplikacija su: 1. da poseduje bazu podataka 2. da poseduje sistem web stranica putem kojih se mogu videti podaci iz pomenute baze podataka 3. da izmedju ostalih web stranica poseduje i stranice koje omogucavaju funkcionalnosti elektronske prodavnice i to: - narucivanje proizvoda iz kataloga proizvoda, - izracunavanje ukupne cene narucenih proizvoda, - omogucavanje unosa elemenata neophodnih za identifikaciju osobe i pripadajuceg novcanog racuna u banci - proveru stanja na racunu i uporedjivanje sa ukupnim iznosom narucenih proizvoda - omogucavanje izvrsavanja kupovine - prodaje (transakcije) ukoliko na racunu ima dovoljno novca - onemogucava transakciju ukoliko na racunu nema dovoljno novca i o tome obavestava narucioca - potrosaca Realizaciju funkcionalnosti je potrebno realizovati primenom sledeceih alata: C#, XML.NET ili PHP p.s. Hica mi je za ovo, pa ako ima zainteresovanih neka se jave sto pre. Hvala. |