[ dusanperic @ 17.06.2007. 16:43 ] @
Ukratko ovako, kuci wireles kartica na drugoj lokaciji AP treca lokacija komp sa wirelesom i ADSL posle malo muka nasetovao sam to i sad kuci dobijam adsl,ali posle odredjenog vremena narocito nocu zaglupi mi se konekcija prema AP a i prema udaljenom racunaru.Onda napravim repair ili reset kompa i to proradi,ali mi je problem sa kompom u lokalu jer kad se njegova wireles kartica uspava nemogu mu prici ni sa remote desktop ni nicim pa onda moram da ujasem tih 2km i da to obavim tamo.Sta uraditi da se komp svakih pola sata refresuje,u krajnjem slucaju i resetuje jer posle restarta on sam podigne wireles mrezu ili kako mu prici preko dial up telefonom i narediti mu da napravi repair kad se zaglupi,hvala za svaki predlog.
[ Vladokv @ 17.06.2007. 17:56 ] @
Probaj sa programom xstart, stvarno je divna stvarčica
www.roxip.com/download/data/Roxip_XStart.exe
[ dusanperic @ 18.06.2007. 07:21 ] @
ok skinuo sam ali ne vidim gde mogu da podesim refres na odredjeno vreme...
[ dekster2 @ 18.06.2007. 07:27 ] @
Mislim da je to nemoguce,Ja sam za sebe trazio da mi se reload current page internet stranica,posto imam 3 monitora
pa na jednom stranica x da u nekom periodu recimo 1 min se stalno osvezava.
[ Vladokv @ 18.06.2007. 14:20 ] @
Pomoću Macro Recordera staviš pomoću one kamerice da snima šta klikćeš, i to je efikasno i jednostavno. Posle taj macro možeš i da exportuješ u exe i milina. Evo okačiću program
[ bloker @ 18.06.2007. 18:39 ] @
@dekster2 Opera ima tu opciju da postavis da se stranica reload-uje na svakih X minuta..