[ danield @ 17.06.2007. 18:54 ] @
Neznam Gde sam pogresio.Molim vas pomozite mi da otklonim gresku. Code: <?php include ("dbspoj.php"); $sql = "SELECT * FROM `pod_grupa` ORDER BY `naziv_pod_grupe` DESC "; $q = mysql_query($sql); if (mysql_num_rows($q)==0) { $pod_grupa.="Nema nijedne grupe"; } else { while ($pod_grupa_naslov=mysql_fetch_array($q)) { $pod_grupa.=$pod_grupa_naslov[naziv_pod_grupe]; $pod_grupe_grupa=$pod_grupa_naslov[grupa]; }}; $sql = "SELECT `id` , `naziv_grupe` FROM `grupa` ORDER BY `naziv_grupe` DESC "; $q = mysql_query($sql); if (mysql_num_rows($q)==0) { $grupa.="Nema nijedne grupe"; } else { while ($grupa_naslov=mysql_fetch_array($q)) { $razmak=" "; $naslov=strpos($grupa_naslov[naziv_grupe],$razmak); if($naslov==int){ $prikaz_jedan = explode(" ",$grupa_naslov[naziv_grupe]); $id_layer=$prikaz_jedan[0]."_".$prikaz_jedan[1]; } if($naslov!=int){ $id_layer=$grupa_naslov[naziv_grupe]; } $grupa.="<tr>"; $grupa.="<td class=\"Meni\"><a href=\"javascript:pokazi($id_layer)\"> $grupa_naslov[naziv_grupe]</a>"; if($pod_grupe_grupa==$id_layer){ $grupa.="<!--- POCINJE ONO---> <div id='$id_layer' style=\"display:none\"><table width=\"100%\" > <tr> <td>- <a href=\"#\">$pod_grupa</a></td> </tr> </table></div>";}; $grupa.=" <!--- ZAVRSAVA ONO---> </td> </tr>"; } } ?> Zasto ne uradi: Code: Molim vas za pomoc...$razmak=" "; $naslov=strpos($grupa_naslov[naziv_grupe],$razmak); if($naslov==int){ $prikaz_jedan = explode(" ",$grupa_naslov[naziv_grupe]); $id_layer=$prikaz_jedan[0]."_".$prikaz_jedan[1]; } if($naslov!=int){ $id_layer=$grupa_naslov[naziv_grupe]; } |