[ mickey.co.ba @ 20.06.2007. 09:49 ] @
Imam jednu skriptu koju pokrećem pomocu CORON JOB-a svakih 5-10 min i kada se pokrene počne slat mailove reg. korisnicima, nakon sto pošalje mail reg korisniku isti mail se brise iz baze, isto tako šalje i meni email kao obavjest CRON JOB-a da su poruke poslate odnosno da je CRON JOB bio pokrenut, ali nekad nema mailova u bazi tako da mi dzaba salje mail a nista nije nijednom korisniku poslo email. e kako ja sad to da rjesim da mi posalje mail samo kada CRON JOB pošalje mailove registrovanim čanovima...
[ dakipro @ 20.06.2007. 10:15 ] @
A da ih prvo izbrojis mejlove iz baze?
[ mickey.co.ba @ 20.06.2007. 14:48 ] @
nisam sad bas skužio...

fazon je u tome sto nekad nema u opće mailova u bazi, znaci prazna je, ali CRON se izvrsava i salje meni na moj email bezveze prazan email, bez ikakvog texta...
[ dakipro @ 20.06.2007. 14:57 ] @
Pa u toj kron skripti se tebi salje mail, tako?
Onda samo na pocetku kron skripte prebrojis koliko ima mailova za slanje, ako nema ni jedan exit(); i toliko.
[ bzero @ 20.06.2007. 15:33 ] @
Ko tebi salje email, tvoja skripta koja se pokrece iz cron-a ili sam cron?
[ Nemanja Avramović @ 20.06.2007. 16:08 ] @
Mislim da mu sam cron (verovatno onaj iz cPanela) šalje email.

Rešenje bi bilo da obrišeš adresu iz cron-a tako da ne šalje ništa, a skriptu da prepraviš da ti šalje mejl samo kad ima adresa u bazi.
[ dakipro @ 20.06.2007. 16:18 ] @
Ako je tako to onda ima smisla, jer u prvoj poruci pise da skripta salje mail obavestenja (ili sam ja lose razumeo). Ako sam kron to cini, onda definitivno ovo sto je kolega Nemanja predlozio.
[ mickey.co.ba @ 20.06.2007. 22:55 ] @
aloha,

Nemanja care dobra ti ideja, jednostavna al se ja nisam sjetio :D hvala ti, naravno hvala i ostalim...