[ crnac_etf @ 20.06.2007. 12:10 ] @
| Imam dva velika problema, i odmah da kažem da sam pretraživao koliko sam mogao i niko mi još nije pomogao! Zato, please..
1. Štampač (u stvari "All in one") Lexmark X1270, nedavno sam ga kupio, i neće da štampa, traži mi da reinstaliram drajver, a neće da ga reinstalira! Štampao je par dana i sada neće. Izbacuje mi poruku da mi možda hardver nije u redu, i tražio sam po forumima slične probleme i radio što su drugi radili i ništa... Čak sam i podigao sistem ponovo, i radio je 1 dan i opet neće! A skener i kopiranje rade bez problema! Izluđuje me, ja više stvarno ne znam šta da radim...
Mislio sam da nije u redu, otiošao do radnje da reklamiram, ali kod njih se instalira i radi... Jedino da im ostavim par dana da im prestane raditi kao meni! :-)
2. Rezač (pisač) LG, koristio sam ga oko godinu, i narezao oko 100 diskova ukupno (DVD i CD), i sada narezuje CD bez problema, a DVD jedino ako nema muzičkih fajlova! Muziku neće nikako! Počne da narezuje i samo "filed". Koristim Nera 6.6 i imam instaliran WMA plug-in. Pokušao sam i da narežem mp3 DVD ali neće...
Pomagajte!!!!!!!!
Hvala unaprijed!!!!! |
[ Horvat I @ 20.06.2007. 15:26 ] @
U sistemskim alatima vrati sistem na stanje pre stampaca pa pocni nanovo
[ crnac_etf @ 20.06.2007. 20:56 ] @
Pokušao sam, ali neće da vrati sistem pošto sam juče formatirao, i kao nema nekih sistemskih promjena...
Ne znam baš tačno vrijeme u kojem sam formatirao, doduše... Jedino znam da sam štampač instalirao odmah nakon drajvera računara, instalera i frameworka! I Radio je!!!
[ calexx @ 20.06.2007. 22:13 ] @
Citat:
crnac_etf: 2. Rezač (pisač) LG, koristio sam ga oko godinu, i narezao oko 100 diskova ukupno (DVD i CD), i sada narezuje CD bez problema, a DVD jedino ako nema muzičkih fajlova! Muziku neće nikako! Počne da narezuje i samo "filed". Koristim Nera 6.6 i imam instaliran WMA plug-in. Pokušao sam i da narežem mp3 DVD ali neće...
Neće da reže samo muzičke fajlove a ostale hoće? Mnogo probirljiv rezač. Kakva je razlika ako režeš bilo koje fajlove i ako režeš mp3, valjda je sve to za njega običan data DVD? I gde je u ovoj priči WMA plugin?
[ crnac_etf @ 21.06.2007. 23:16 ] @
Imam i WMA plugin, već sam napisao! Ne znam ni ja kakva je razlika za Nera u mp3 i ostalim fajlovima, ali mi je nevjerovatno da mi je slučajnim okolnostima uništio oko 15 DVD-ova na koje sam pokušao mp3 da narežem, a u međuvremenu je bez problema narezivao bilo šta drugo, čak i mp4!!!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.