[ Snoop` @ 27.06.2007. 16:01 ] @
Sinoc od 22h mi ne radi email nemogu skinuti postu, mogu da posaljem email ali nemogu da skinem? Nista nisam cackao oko podesavanja jednostavno nece uloguje se i onda krene downloading 0 of 2 i nista tako stoji - operation timed out no responce of the server (znam sta to znaci na engleskom), da nije tako i kod vas da li se tako nesto desava na adsl-u telekoma, imam adsl od pre neki dan?
Da li treba nesto na secure authentication da se podesi pop3 i smtp su mi mail.nadlanu.com da li treba neko dodatno podesavanje ako neko zna?
[ Emil Ranc @ 27.06.2007. 16:42 ] @
Ma jebeš taj njihov email, ja sam to jednom isprobao, pola poruka nije hteo da šalje... a webmail im ne radi uopšte.

A da ne pričam da su mi dodelili email na osnovu kontakt e-maila koji sam ostavio u prijavi. "Ovaj stari vam više ne važi, ovo je sad vaš e-mail", kaže teta iza šaltera... Važi...

Moj savet, man' se tog nadlanu.com emaila, i drž' se svog yahoo, google, ili šta već emaila :)
[ Snoop` @ 27.06.2007. 16:57 ] @
Da li postoji negde na internetu da je telekom za ADSL postavio uputstvo kako kreirati email? Ja nisam uspeo da nadjem.
[ waikiki @ 27.06.2007. 17:27 ] @
U "My server requires authentication - settings" upisi user i pass..
[ Snoop` @ 27.06.2007. 18:00 ] @
Probao sam opet isto! Stvarno ne kontam, salje bez problema, a ovo nece, koristim mailwasher i the bat. Mada meni je bilo podeseno use the same settings as my incoming mail server tako je radilo, pa sam probao i log on using pa upisao account name i password ali opet isto.
Ne mogu da verujem sa dial up-a skidam postu adls-a??? A kada sam na adsl-u nemogu da skinem postu? Preko dial up-a veratovog skida postu koja je namenjena adsl-u???

[Ovu poruku je menjao Snoop` dana 28.06.2007. u 01:49 GMT+1]
[ dEADCTRL @ 29.06.2007. 16:11 ] @
meni josh od kad sam uplatio paket kod Telekoma, ne radi Outlook Xpress, pa da ga bijesh ..znachi oni su prsli sa mail serverima _
[ ivanulus @ 30.06.2007. 15:02 ] @
Ne znam dal' si probao ovde

http://www.telekom.nadlanu.com/adsl/Podrska.aspx?ac=solo&br=8

Ja nisam mogao da saljem i trebalo je da ukljucim opciju My server requires authentication i sad moze
[ djricky @ 01.07.2007. 22:07 ] @
a kakve ovo veze ima sa ADSL-om???