[ Kljajoni @ 02.07.2007. 16:32 ] @
Znam da je bilo puno priče o ovome, ali nisam našao konkretno ono što je meni trebalo. Ne treba mi program pomoću kog ću voditi svoju kolekciju filmova tipa Ant Movie Catalog ili Extreme Movie Manager, kao i WhereIsIt jer mi ne pruža od opcija ono što mi treba. Treba mi najobičniji program gde mogu ručno da dodam fajl po fajl (bilo film, bilo spot, bilo neki smešni klip), da mu dam ime i eventualno još neki atribut (opis npr, ako ima informacije o video fajlu još bolje), stavim sliku ili 2 da vidim kako izgleda, imam eventualno search i to je to. Konkretno hoću da katalogizujem klipove i spotove što imam na dvd-ovima, a ništa ne mogu da nađem na netu, a prevrnuo sam ga naopačke ;( (collectorz, media studio cataloger mi npr ne odgovaraju). Svaka pomoć dobrodošla. Hvala

[Ovu poruku je menjao Kljajoni dana 02.07.2007. u 17:46 GMT+1]
[ RiciSambora @ 04.07.2007. 12:41 ] @
Mislim da upravo WhereIsIt ima sve sto si nabrojao.
[ Djukic_ @ 05.07.2007. 20:53 ] @
Ako ne mozes da nadjes bas nista,onda nadji nekog ovde na forumu da ti napravi takav program.
Ima ovde jako dobrih programera,ako hoces preporucicu ti nekog. Tako ces imati program po svojoj meri..
[ srdjanm3 @ 10.07.2007. 06:18 ] @
Prijatelju sto ne napravis u excelu sebi fino katalog. Mozes dodavati i oduzimati koliko hoces. :)

Pozdrav