[ mmilcic @ 02.07.2007. 22:14 ] @
Dal da uzNem Sony FX1 ili i FX7 ima zadovoljavajuci kvalitet slike?
[ Aleksandar_A @ 03.07.2007. 12:29 ] @
milcic, ako kameru koristis pri losim svetlosnim uslovima bolje ti je da uzmes FX1, ako ti je za snimanja na dnevnom i solidnom svetlo, bolja varijanta ti je FX7. To je u odnosu na ova dva modela ako si se ogranicio samo na ovaj brend, ako nisi , moja preporuka ti je da pogledas Canon XH A1, sa cenom je tu negde, ali po onom sto nudi je puno iznad ovih dva modela kojih si posocio. Mnogo je bolja pri losim svetlom, bolje prikazuje boje (realnije) ima vecu rezolluciju, veci izbor podesavanja, bolji nacin kompresovanja i t.d. i t.d.
[ Misa_exclusive @ 03.07.2007. 13:01 ] @
Ja bih ti preporučio neki FUJI
Moćno deluje ovaj Canon, ali ipak pitaj nekog visokog profesionalca za mišljenje!
[ Aleksandar_A @ 03.07.2007. 15:36 ] @
Neznam za koji model ce se odluciti milcic, ali znam za mene. Kad uzimam novu HDV kameru definitibno ce biti Canon ili XH A1 ili XH G1. I dosada sam koristio Canon kamere i mislio sam da predzem na Sony, jer tada Canon nije imao HDV model ali kada je izradio ova dva modela..... nema dileme.
[ lord x @ 03.07.2007. 23:33 ] @
Citat:
Aleksandar_A: Neznam za koji model ce se odluciti milcic, ali znam za mene. Kad uzimam novu HDV kameru definitibno ce biti Canon ili XH A1 ili XH G1. I dosada sam koristio Canon kamere i mislio sam da predzem na Sony, jer tada Canon nije imao HDV model ali kada je izradio ova dva modela..... nema dileme.Potpuno se slazem sa tobom. Ovi Canoni su zaista fantasticni. I moja sljedeca kupovina ce biti upravo jedan od ova dva modela.

Inace evo ubjedljivo najpotpunijeg testa koji rjesava mnoge dileme, na ruskom je ali moze se skaciti

http://www.videozona.ru/video_tests/HDV-pro/

Pozdrav