[ hatebreeder @ 02.07.2007. 22:42 ] @
Naime pravo da vam kazem vec dugo sam registrovan na ovom forumu odskora redovan i u odgovaranju (ranije me mrzelo pravo da vam kazem a i nisam imao vremena). Nemojte misliti da sam neko gundjalo ali me 90% rasprava ovde smara :) ja vise volim konstruktivne price :) Pa da predjem na stvar vec neko vreme mi stalno upadaju u oci razne teme vezane za kursnu listu i taman kad sam pomislio da je problem resen neko otvori novu temu identicnog naslova kao i predhodna te se vec 3 strane nesto prica sto me i mrzelo da procitam :) pa sam odlucio da olaksam posao i napisem jednu klasu koja ce da olaksa posao iscitavanja sa kursne liste NBS-a Klasu skinite odavde http://dev.sinisabobic.com/kurs_nbs.zip a uputstvo imate u ReadMe.txt pa ga slobodno koristite gde god pozelite ;) nadam se da ce bar neko odavde ceniti mojih 30 minuta kolko mi je trebalo da sve ovo profunkcionise :) pa da cujem koji komentar... Edit: zaboravih da kazem da cu u toku veceri dodati za trazenje kursa za zeljeni dan ne budite nestpljivi :) |