[ zrnoo @ 03.07.2007. 17:36 ] @
da li neko moze da mi pomogne da resim ovo. Zelim da na pocetku svake strane imam ucitavanje jednog .inc fajla odnosno dela strane i sessin_start preko koga prenosim http_valid_user sa stranena stranu. E sad kada stavim ovako na stranu kod kaze da ne mogu 2 heder cookies da posaljem...kako ovo da resim???

Code:

<?php
  require('heder.inc');  //odavde ucitavam staticni deo html strane, isto tako imam i futer,inc na dnu strane
?>
<?php 
  require_once('Connector.php');   //odavde otvaram konekciju sa bazom
?>
<?php

session_start();   // pokrecem sesiju, aLI OVAKO NERADI, kad bi sklonio ovo onda bi radilo!!!

if (isset($HTTP_POST_VARS['username']) && isset($HTTP_POST_VARS['password']))  //ovde proveravam unete podatke i tako dalje...

znam da ne mogu dva hedere na istoj strani (valjda :) ) ali kako ovo da recim, jer hocu da prenosim taj valid use na ostale strane uz pomoc seesion_start()
[ zrnoo @ 03.07.2007. 17:43 ] @
Resio sam...samo treba sesin stviti na prvo mesto u kodu .... <?php session_start(); ?> .. i to je to

nego jel neko mozda zna koliko dugo traje to session_start prenos..... tj da li ja kada iskljucim browsver moram ponovo da se ulogujem ili to ide nekako vremenski ???

[Ovu poruku je menjao zrnoo dana 03.07.2007. u 18:53 GMT+1]
[ hatebreeder @ 03.07.2007. 18:02 ] @
Kad ugasis browser sesija je nevazeca
[ zrnoo @ 03.07.2007. 23:35 ] @
ok, hval puno na obavestenju i informaciji!
[ djordje @ 04.07.2007. 05:32 ] @
Ne smes nikad napraviti nikakav output (sa echo ili slicno) pre sesija, header() funkcije, kukija... Procitaj malo o HTTP, bice ti korisno