2) Problem -kodeci..iskopirao sam na hard disk(win particija)sledece kodeke:
libdvdcss-1.2.8-2.network.i386
libxine1-1_rc6a-0.pm.0.i686
w32codec-all-20040916-0.pm.0.i386
Kazu da vrsi posao..Medjutim kada sam pokusao da instaliram -dobio sam upozorenje preko Yast-a kao na obe slike
Na prvoj slici je upozorenje da ne moze kada sam pokusao da instaliram paket,dok na slici ispod je upozorenje(isto)
kada sam pokusao preko Yast-control centar da udjem u Softver Menagament..Mislim da nesto bas ne stima..Na slikama se jasno vidi da ne objasnjavam previse..
3) Problem je brzina
U jedinoj slici na prvom postu se vidi sta imam od kartice,ram,procesor pa ipak sve mi je nesto usporeno (u odnosu na win xp)..
Recimo office i yast treba mu vreme da nesto otvori(bukvalno se stice utisak da nisam ni kliknuo..)i tek posle 30sec-60sec odjednom se otvara.
Isto za jednu igricu iz menija(svemirski brodic 3D),igrica mi pokocena kao da nemam podrsku za 3D(mislim da je javilo slicno)Znaci igrica se odvija mic po mic..
Opet ponavljam da mi win xp radi neuporedivo brze..rekao bih i da to nije normalno..
P.S. instalirao sam KDE i skoro sve pakete koje nudi pri instalaciji (sa dvd-a)osim za gnome)..Da nije mozda zbog tog opterecenja okruzenja??I kako bih resio problem??
ISTO TAKO IMAM WIN MODEM PA ZA RESENJA SA NETA MOGU SAMO PREKO WIN XP DA SKIDAM I PREBACUJEM..!!!