[ ribar2006 @ 07.07.2007. 13:02 ] @
Pozdrav svima nisam bas siguran gde postaviti ovu temu ali ako sam pogresio molim admine da je premeste. Naime imam sledeci problem: Povezan sam na internet preko wireless mreze i konektujem se pomocu AP. Prekjuce sam dobio mail od ''prijatelja'' koji me obavestava da imam otkrivenu lozinku na AP i da je on moze videti te mi govori da to sredim. Na moje pitanje kako je otkrivena on mi preporucuje da ukucam svoju IP adresu u IE i da pogledam sam. ![]() Nakon kucanja iste stavrno mogu da pristupim (mislim barem da su), podesavanjima za svoj AP. Na ono enableovano dugme setup dobijem pristup sledecem: ![]() Odakle mogu da vidim svoj username i password pomocu nekog reveal password managera. E, sad mene zanimaju dve stvari: 1. Kako da zastitim sam AP odnosno da mi neko ne moze i dalje da gleda adresu? 2. Posto tom ''prijatelju'' bas neverujem puno (iako mi je ukazao na propust) zanima me sta je on mogao da uradi na mom kompu? da li je mogao da pristupi samom kompu, da dodje do kakvih inforamcija i datoteka, posto imam nesto source koda za jedan knjigovodstveni softwer koji razvijamo ja i par mojih kolega? Znaci pomagajte ako ikako znate Hvala svima. |