[ nikolaX @ 09.07.2007. 17:15 ] @
Kako da u FL 5 dobijem zvuk kao iz pesme sandstorm
[ Rocket Roll @ 09.07.2007. 21:25 ] @
A tu pesmu izvodi... ah, shvatam, moramo da pogađamo. Dobro. Mmmmm... Muddy Waters? Jesam li pogodio? Kažite mi da sam pogodio! Šta sam osvojio?
[ vindic8or @ 09.07.2007. 23:06 ] @
ja mislim da je to ipak sa novog albuma stephan bodzina :)

covek, pored toga sto je trebalo da navedes ko izvodi pesmu, najverovatnije ti nema pomoci ako nam i ne bacis neki kvalitetniji mp3 tog zvuka.
[ Backy @ 10.07.2007. 00:04 ] @
čovek 100% misli na Darude - Sandstorm... to je sveCki tehno ultra mega hit
[ nikolaX @ 10.07.2007. 14:25 ] @
Tako je Backy, bas taj sveCki hit. Ako i dalje ne znate recite ,pa da kacim mp3
[ Rocket Roll @ 10.07.2007. 15:08 ] @
Šta, nije Muddy Waters? Ništa onda... Nađi link na YouTube za spot, ili tako nešto... Ali, ako smem da pitam, šta će ti zvuk ako nije Muddy Watersov zvuk? Gubiš vreme...
[ wht @ 10.07.2007. 19:34 ] @
Citat:
Rocket Roll: Šta, nije Muddy Waters? Ništa onda... Nađi link na YouTube za spot, ili tako nešto... Ali, ako smem da pitam, šta će ti zvuk ako nije Muddy Watersov zvuk? Gubiš vreme...

Bas si uporan brate, a? Ako nemozes coveku da pomognes nemoras ni da izlazes svoje ubedjenje i stav. Verovatno ga takav komentar neinteresuje, a verujem ni ostale. Tema je
kako dobiti zvuk koji bi bio kao na pesmi Darude od Sandstorma. Prosto pitanje, a da mu treba zvuk Mudija pitao bi za Mudija... Neverovatno ...

za nikolaX :
Mogu ti dati setovanja za Reason, uradio sam ih po sluhu pa ako ti nesto znaci... Neznam oko FL_a, ali ako ima neki Synth, moze i tamo da se isprogramira... pozz.
[ devil.x3m @ 11.07.2007. 16:18 ] @
Pa ajd kad si vec tu bazci uputstvo za Reason!
[ vindic8or @ 12.07.2007. 00:48 ] @
@ wht

Rocket Roll se samo salio i oprosticemo mu ovaj put, nema razloga za ljutnju :)

Cuh pesmu, nije moj tip muzike, imam utisak da lead synth ima puno harmonika, tako da je verovatno SAWTOOTH glavni oscilator, i cini mi se modulirani (volume LFO) SQUARE. i kompresovan je opako. znam da nije neko direktno howto resenje, ali moze da te pogura u pravom smeru :)