[ redguy @ 11.07.2007. 17:16 ] @
[ redguy @ 11.07.2007. 17:16 ] @
[ arsuz81 @ 12.07.2007. 16:32 ] @
vozdra,
evo ovako, posmatrajmo dvije ploce koje imaju rupe, te dvije ploce su spojene vicima (volim reci šaraf), radi razno raznih razloga vršimo analizu bez vika i to što si ti pokušavao vitualno. izmedju dvaju ploca trebas definisati kontakt (prvo general analysis connection pa na osnovu toga contact connection property), proracun ce tad biti realan jer to ustvari u istini jeste fizički kontakt... na rupe takođe moraš napraviti prvo general analysis connection i onda kad je to definisano dati na osnovu toga Virtual Bolt Tightening Connection Property. ako nisam bio jasan, ostavi e-mail pa cu ti poslati jednostavan model [ redguy @ 12.07.2007. 17:48 ] @
Ajde posalji ti meni to...
Nesto sam pokusavao ali nisam siguran da je to bas to sto si ti rekao. jako.glupo(a)gmail.com "(a)" je @ naravno Uspio sam napravit tako da mjesto gdje se ploce dodiruju proglasim "contact connection property" Nakon toga radi, i ne izbacuje nikakvu gresku. No sa ovom analizom prethodnom, nju nemogu bas shvatit kako radi... Hvala Podzrav! Citat: arsuz81: vozdra, evo ovako, posmatrajmo dvije ploce koje imaju rupe, te dvije ploce su spojene vicima (volim reci šaraf), radi razno raznih razloga vršimo analizu bez vika i to što si ti pokušavao vitualno. izmedju dvaju ploca trebas definisati kontakt (prvo general analysis connection pa na osnovu toga contact connection property), proracun ce tad biti realan jer to ustvari u istini jeste fizički kontakt... na rupe takođe moraš napraviti prvo general analysis connection i onda kad je to definisano dati na osnovu toga Virtual Bolt Tightening Connection Property. ako nisam bio jasan, ostavi e-mail pa cu ti poslati jednostavan model Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|