[ DragonHeart @ 11.07.2007. 20:31 ] @
| Nadam se da je ovo pravo mesto za ovu temu :) Ja imam sledeci problem. Imam burazera koji uzima sve sto je moje. Do nekle sam mu gledao kroz prste ali je krajnje vreme da se tome stane na put. Posto imamo dva kompa, ja sam kupio internet 756 i od toga on placa trecinu, ali on uvek uzima vise. Tu ne mogu nista ali nesto drugo mogu. Pre mesec dana sam kupio rapidshare premium odakle skidamo neke zebancije, ali njemu sam zabranio da ga koristi. Medjutim on dodje na moj komp i pusti da se skida nesto sto njemu treba dok sam ja na poslu. Interesuje me kako da zakljucam komp, tj. da moj komp radi ali kada ja krenem na poso da pokrenem program koji bi onemogucio drugog korisnika (u ovom slucaju mog brata) da petlja oko njega (meni je inace komp non stop ukljucen). Postoji li negde takav neki program i ako postoji odakle ga skinuti? |
[ strba @ 11.07.2007. 21:03 ] @
1.Onemoguci da se komp iskljuci iz struje ili restartuje :)
2.Kreiraj usere (verovatno ih vec imas)
3.postavi password na svog usera
4.pokreni aplikaciju ulogovan kao ti :)
i finale
5.ctrl+alt+del>>>>>>>>>>lock computer bi trebalo da ti u tom slucaju resi problem........
Ovo mi je prvo palo na pamet.... :) malo je sirovo
[ Goran Mijailovic @ 11.07.2007. 21:38 ] @
Kad smo vec kod passworda, postavi password na administratorski nalog koji je kreiran prilikom instalacije Windowsa, a do kojeg stizes ulaskom u safe mod.
[ zoran_dojkic @ 12.07.2007. 11:29 ] @
[ todra @ 15.07.2007. 23:43 ] @
Zdravo DragonHeart,
Nista nije neprobojno ali...
Postavi password-e na svoj nalog i administratorski nalog (Safe mod).
Postavi password u BIOS-u, podesi ScrenSaver da trazi password.
Sve najbolje.
Ratko.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.