[ Ivek33 @ 16.07.2007. 13:22 ] @
Hi, Pripremam se za SKILLS CCNA 3. Radi se o konfiguraciji OSPF na Routeru i konfiguraciji Switch-eva ( module 7, 8 i 9 ) Već sam "puko" od silnh dvojakih naredbi za više vrsta switch-a. Imam LAB-ove ali tu je kuršlus što se tiče naredbi za određenu seriju switch-eva. ( uglavnom serija 1900 i 2950 u kombinaciji ) a da ne govorim o greškama koje se nalaze u naredbama ( za nevjerovati kako to Cisco ne ispravi ) S obzirom da nemam druge mogućnosti nego vježbati na simulatorima ( koji su okljaštreni ) i ne podržavaju sve naredbe u potrazi sam za nekim linkom koji DETALJNO objašnjava sa primjerima samo konfiguraciju switcha serije 1900 a posebno serije 2950. Zna li netko link koji to detaljno objašnjava ? Ne trebaju mi linkovi koji to površno objašnjavaju, već me zanima detaljno objašnjenje koje će ići od početka pa nadalje u konfiguraciji navedene serije switcha. ? Da nekažem za totalnog početnika. Pokušavam si složiti nekakav redoslijed konfiguracije switcha od A - Ž ( vidi attach ) Recimo jedan od problema mi je sa naredbom "show mac-address-table", "postavljanje statičke adrese ", "poništavanje MAC adrese " pa ponovnom naredbom nebulozni prikaz itd.... samo mi uduplava adrese nakon svake naredbe. |