[ Brolly @ 16.07.2007. 18:34 ] @
Prvo sam imao Kaspersky 6 i Zone Alarm 5 (samo firewall). I radilo je uzasno. Nisam siguran, ali mislim da je problem bio u tome sto Kaspersky u sebi ima nekakav Proactive Defense, sto mu dodje valjda kao neki firewall.. Uglavnom, cak i kada sam ugasio zone alarm, komp je ocajno radio, Karspersky mi je postavljao pitanja, bukvalno da li da dozvoli Widowsu da mi promeni pozadinu, ili screensaver i nesto tako banalno (koje sam ja inicirao naravno). I odem ja na Zone Alarm sajt i vidim ovaj paket: Antivirus + AntiSpyware + E-Mail zastita + IM zastita + Firewall I ne cini mi se lose. Ima li neko iskustva s tim? Skunuo sam svih 40 MB, izbrisao KAV i stari ZA, instalirao... Vise nema onih bagovanja, tipa da mi se potpuno zaustavi ucitavanje stranice, da mi se izloguje sa elitesecurity-ja pa da ne mogu da se ulogujem dok ga ne ugasim (Kaspersky) i sl. Koja su vasa iskustva sa ovim paketom? Po svemu sudeci, ovde se nalazi sve. Ne treba mi ni antivirus, ni ad-aware i sl. jer se sve nalazi u tom paketu. pozzz |