[ zoran77 @ 18.07.2007. 16:50 ] @
Koji DVD rezac je najbolji ???
Imam NEC i bukvalno ne cita ono sto je narezao tj. cita ga kao file koji u Windowsu ne moze da se otvori.
Sta sad da kupim a da ne zazalim - ponovo ?????
[ neca @ 18.07.2007. 19:03 ] @
moja preporuka je da to bude LG (H42 H44n..svejedno je). nesto je sporiji od pioneera i nec-a i nema light scribe, ali potpisujem da je kvalitetniji od oba.
[ Biobojan @ 18.07.2007. 19:56 ] @
Moj cale je imao dva NEC-a na dva racunara i oba su na isti nacin prolupali. Ja sam pazario LG H42N sebi i caletu. Relativno skoro su kupljeni, za sada sve radi bez greske. Inace dvoumio sam se oko pionira i lg-a, citao sam u jednom broju digitala poredjenje ova dva proizvodjaca, i odlucio se za LG jer je tisi u radu.

EDIT - A ako pogledas na temu odabir DVD-RW snimaca, mozda vidis jos neko misljenje...

[Ovu poruku je menjao Biobojan dana 19.07.2007. u 02:23 GMT+1]
[ maliradojca @ 19.07.2007. 03:37 ] @
Sve ti je to manje vise isto isto, svi slicno i kostaju.Ili reze ili ne, pa kako ti se zalomi.
[ markantz @ 19.07.2007. 08:18 ] @
Ja sam imao LG H10. Rezao je sve OK, ali je imao problem sa Ĩitanjem ostecenih i originalnih DL DATA DVD-ova. Filmove je citao OK. Zamenio sam ga sa H42 i sad je sve OK. Cita sve sto onaj prethodni nije hteo.
S' druge strane i ostali nisu losi (NEC, PIONEER,...) sto kaze maliradojica sta god kupis na istom si, ako radi radi ako ne radi ne radi :))
[ Gagy76 @ 19.07.2007. 11:56 ] @
Pa danas je svarno tesko odluciti se. Svaki casopis radi testove i dolazi do razlicitih zakljucaka. Stice utisak da su na nasem trcistu dolazi sve "pod n-tu klasu" i sve zavisi od serije do serije.I ja se razmisljam da pazarim LG. Imao sam njihove citace. Postoji verzija H42L sa light scribe-om (ako ti to nesto znaci).