[ Baluban_S @ 20.07.2007. 19:07 ] @
Ima li neko ideju kako da bez reinstaliranja WIN-XP ili vracanja podataka sa GHOST-om uklonim ovaj virus. Radi se o poslovnom racunaru sa el-placanjem, Paragraf Net-om za propise i sl. Ne mogu tek tako da vratim stanje, dakle moram virus da uklonim. Problem je i nastao tako sto ParagrafNet nije hteo da se sinhronizuje dok se ne iskljuci Anti virus F-Secure Internet Security 2007. Radnici na racunaru su verovatno zaboravili da posle vrate Anti virus i eto problema. Naravno F-Secure ne moze da ukloni virus jer ne moze da obrise neke cudne fajlove (EGCAEGC.DLL i EGCAEGC.BAK i sl.). Nije moguce ni obrisati ili preimenovati pozive ovog DLL-a sa REGEDIT, vrate se ponovo. Probao sam i iz DOS-a sa F-PROT i svezim definicijama ali nije pomoglo. Takodje sam probao da ga uklonim i sa Avast aswclnr.exe, Kaspersky CLRAV.COM, Network Associates Inc stinger.exe ... naravno zadnje verzije. Dakle svasta sam probao ali nije pomoglo. Da li ima neki program koji moze da obrise Trojan-Clicker.Win32.Delf.hi? Hvala unapred. |