[ bratovuk @ 21.07.2007. 01:54 ] @
poz

Iznajmio sam film na DVD-ju (kum 2 ) i sad, kad ubacim film, sacekam da mi sam otvori onaj prozor sa opcijama za pustanje (tipa da li ocu da gledam preko WMA, PowerDVD, BS,....), medjutim taj prozor se na otvara vec "obican" sa folderima AUDIO_TS i VIDEO_TS Kad probam da udjem u jedan od njih ponovo mi otvara AUDIO_TS i VIDEO_TS i tako u beskonacnost.....

Na kompu imam sledece programe:

WMA, BS, MV2, PowerDVD, Media Player Clasic, Mplayer.

Kad pokusam da otvorim film preko jednog od njih ponovo otvara foldere AUDIO_TS i VIDEO_TS u beskonacnost.

E sad,
Odo ja do DVD kluba da se zalim, i ona mi pusti film na keca. Koristila je PowerDVD.

......
.....
....
...
..
.
KAKO DA PUSTIM FILM?!
[ quality @ 21.07.2007. 03:36 ] @
Nesto ti se po***alo u kompu pa nece da radi. Probaj na nekom DVD player-u pa ako na njemu hoce onda je disk stvarno OK. Inace meni ponekad i kada uzmem nesto na trafici nece da radi na DVD player-u ali u na kompu hoce. Onda uzmem i prerezem disk i sve je u redu.

[Ovu poruku je menjao Goran Mijailovic dana 22.07.2007. u 14:13 GMT+1]
[ Karlo Gavric @ 22.07.2007. 18:24 ] @
Uzmi koji vec navodis - PowerDVD i u njemu imas opciju da odaberes da pokrene s nekog X: drive-a... ili odaberes da otvori s lokacije i odvedes ga do VIDEO_TS i trebalo bi da radi normalno!!!

A ako samo na tom filmu nece da radi - hmm onda moze biti da je do njega
[ ChanMaster @ 22.07.2007. 19:53 ] @
Reinstaliraj PowerDVD i radice 100%

Poz
[ bratovuk @ 23.07.2007. 23:58 ] @
Citat:
Reinstaliraj PowerDVD i radice 100%

evo resenja!-> radi!!

hvala svima!