[ vaskesd @ 22.07.2007. 15:21 ] @
Za sve koji su gledali na discovery-ju emisiju u kojoj Mythbustersi ispituju da li je moguce ili ne da se CD ili DVD smrvi u drajvu i povredi nekog i gde su mudro zakljucili da je to nemoguce ili gotovo nemoguce - evo sta mi se desilo prekjuce..... Zasasavio se meni windows prekjuce i ja krenuo u repair. Metnem install CD u jeste kad ono on nece da ga cita. Nista zato, premestim ga ja u moj novi DVD secko NEC ND-4571A ciji sam odnedavno ponositi vlasnik i posle jedno pola minuta.........PAMFIJUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!! Vratasanasca i jedan srapnel izleteli su KAO METAK, odleteli jedno dva metra i zveknuli u sudoperu. Srecom se niko nije nasao na putu od ukucana.Bilo bi posla za doktora mozete da mi verujete na rec. Ko ne veruje slikao ja mobilnim telefonom. Postavio bih slike ali ne znam kako - ako me neko nauci postavicu. Najsmesnije od svega je sto mi je komp normalno prijavio NO DISC OR BOOT DISC FAILURE E bas mu hvala na obavestenju. Uhvatim se ja posle za srafciger da vidim sta ima unutra - ima gomila srapnela. Slikao ja i to. Otprilike mogu da bacim uredjaj (ako ne nabodem slucajno podesavanje glave.....) ODSAD PA NADALJE I UBUDUCE - NE MECEM CD U DVD. Rekose lepo da su DVD mediji bolje izbalansirani. Ako se nekom desilo isto voleo bih da se javi - ili sam ja najveci maler u Srbiji (a i sire...). 1=vasic |