[ m.stojanov @ 22.07.2007. 17:31 ] @
Poceli su problemi na mom racunaru.

Hteo bih da naglasim da je Windows instaliran pre 2 meseca. Do pre nekoliko dana je sve radilo kako treba, ali je racunar poceo da se restartuje sam od sebe u toku rada. Posle toga, dok sam bio na messangeru, Windows je prijavio neku gresku, i restartovao se (tacnije posle toga nije hteo ni da se podigne sistem, nego je krenulo ono ucitavanje i ne podigne se do kraja nego se ponovo restartuje..i tako u krug)

Sutra sam pokusao 20 puta da upalim komjuter, nije htelo, cak ni u Safe mode.

Iskljucio sam sve kablove iz njega, ostavio tako preko noci, sutra povezao ponovo i kompjuter se upalio najnormalnije, radio nekih 18h bez ikakvog problema.

Medjutim danas opet nije hteo da se upali, pokusao par puta ali ista prica kao i ranije...Ja izvukao kabl za napajanje, ostavio ga van nekih sat vremena, posle ponovo ukljucio i komp ponovo radi.

Viruse i AD Aware nemam, preskenirao sam sve.

U cemu bi mogao biti problem?
[ Miroslav Jeftić @ 22.07.2007. 18:13 ] @
Je l' pišti kad ga upališ? Može biti mnogo toga - memorija, napajanje, procesor, matična...
[ m.stojanov @ 22.07.2007. 18:25 ] @
Ne pisti, bruji ventilator pomalo prvih 1-2 minuta i posle radi OK.
[ bachi @ 22.07.2007. 18:31 ] @
... May the force be with you m.stojanov Skywalker, that is your destiny!
Da mu nije vruće? Kako na procesoru, tako na napajanju?
[ m.stojanov @ 22.07.2007. 18:35 ] @
Proverio sam u biosu, CPU tmperatura je 44*C, znaci to je u redu.

Da li je to do Windowsa ili hardware-a pojma nemam.

Kako da proverim da li je hardware odkazao?

[ Miroslav Jeftić @ 22.07.2007. 19:40 ] @
Vidi ovde:

http://www.elitesecurity.org/t...grami-za-dijagnostiku-racunara
http://www.elitesecurity.org/t141157-Komp-se-stalno-restartuje
[ Mr.Kenedi @ 22.07.2007. 20:06 ] @
Definitivno ti je uzemljenje loše...
[ Biobojan @ 22.07.2007. 21:46 ] @
A da nisi slucajno prchkao po maticnoj ploci ovih dana? Slicno opisanom se desava kad resetujes bios (vadjenje baterije i jumper), pa zaboravis da vratis jumper.
[ calexx @ 22.07.2007. 23:57 ] @
Meni se tako ponašao kada su otišli elektroliti na ploči. Upali iz nekoliko pokušaja i onda radi. Sledeći put isto, mučim ga dok ne prizna ... zamenio sam elektrolite i sada radi k'o nov.