[ zliki @ 24.07.2007. 10:57 ] @
Zdravo svima,

imam mali problem sa instaliranjem dodatnih komponenti u delphi. Naime preuzeo sam dodatne UIB komponente za povezivanje na FB bazu. Postoji 7 ili 8 zipp fajlova koje ja otpakujem, iskopiram u novotvoreni paket i probam da instaliram. Medjutim uvek mi javlja neku gresku. U prvom momentu sam mislio da moja verzija Borland delphija ne podrzava instal dodatnih komponenti medjutim uspeo sam da instaliram neke preuzevsi ih sa NETa. Molim vas da me uputite gde gresim i da li postoji neka "caka" u instaliranju.

Hvala.
[ darko_sudarov @ 08.08.2007. 11:46 ] @
Instaliranje komponenti nije uvek jednostavno u borlandu,bilo bi dobro da kazes sta ti izbaci kao gresku,dali kompajlira kod bez greske,kako instaliras kao install new component ili preko browse button-a.Sve u svemu ima muke oko instaliranja komponenti.Zato je potrebno detaljnije da objasnis kako instaliras i koju gresku dobijas.


Mada je ovo pitanje vise vezano za forum o borlandu (c++ i delphi),jer te komponente bas i nemaju puno veze sa interbase i firebird bazama.[Ovu poruku je menjao darko_sudarov dana 08.08.2007. u 13:03 GMT+1]