[ lender @ 26.07.2007. 15:59 ] @
| Posle nekoliko dana nekoriscenja wmp11, primetio sam da se iz cista mira u njemu sve poremetilo, ful screen mi víse ne radi duplim klikom vec samo preko desnog klika, slika je postala tamnija i sa jacim bojama, probao sam sa enhacements,video settings da promenim osvetljenje, kontrast i ostalo ali jednostavno nece, onaj jezicak se odmah vrati na nulu, takodje ni reinstalacija nije resila problem. Zna li neko kako da vratim sve to na default? |
[ goranvasiljevic @ 27.07.2007. 22:07 ] @
Pokusaj sa
Options/Jezicak Performance/
i pred kraj imas 'Restore Defaults'
[ lender @ 28.07.2007. 13:58 ] @
probao sam i nece, na tom mestu je to 'restore defaults' posivljeno i ne moze se kliknuti na njega
[ goranvasiljevic @ 28.07.2007. 14:22 ] @
Probaj da udjes u ''Advanced'' pa tamo nesto izmeni, nije bitno sta. Nesto cekiraj sto nije cekirano ili promeni boju.
Potvrdi to i onda se vracas u prethodni meni i vidi da li je Restore aktivan.
[ lender @ 28.07.2007. 21:54 ] @
i to sam odradio i restore je aktivan ali nema promene. i dalje je nomoguce podesiti boju, kontrast ili osvetljenje i full screen na dupli levi klik, pri tome to sve na drugim pleyerima(windvd,nero) radi.
[ lender @ 02.08.2007. 14:55 ] @
Zaboravio sam da dodam da nisam mogao ukljuciti ni titlove na filmovima a svu tu zbrku mi je napravio Total Video Player koji se instalirao u sklopu Total Video Converter-a. Naravno, sve se vratilo na normalu i problem je resen kada sam deinstalirao pomenuti plejer i konverter.
[ goranvasiljevic @ 02.08.2007. 21:00 ] @
Ok,
Svaka čast, ipak se sve sredilo.
Hvala da znam i ja za ubuduće!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.