[ Grozzzni @ 28.07.2007. 14:20 ] @
Pozdrav svim dobrim ljudima na ES-u. Imam jedan naizgled veliki problem. Googlao sam 3 sata,i naravno najbolje resenje sam nasao nigde drugde nego na ES-u. Procitao sam sve teme vezane za CHMOD na XP-u, i opet pokusao sve to, i nista nece da radi cini mi se (fresh XP, znaci nema preteranih instalacija pa da kazete da sam negde nesto zeznuo). Instaliran WAMP server, sve radi k`o sat, jedino me 'zeza' taj chmod. Pokusao sam i chmod iz cygwina i opet isto...kao sto je vec neko rekao kreira posebnu grupu usera, cini mi se everyone, al nista posebno se ne desava. Naime o cemu se radi? Resio sam da na svojoj masini, podignem wamp server, i da na njemu dignem MK Portal, onako malo da fancy izgleda, rec je o privatnom sajtu, sa nekim stvarcicama za download, posto sam umrezen sa komsijama itd.... i cilj mi je da mi radi chmod, da bih iz admin panela lepo mogao samo da klikcem, a ne da menjam php fajlove rucno. Znaci pokusao sam iz cygwin-a i nije hteo, onda sam otisao u security i podesio za sve fajlove permissions za sve usere, i opet nista, mk portal mi kaze da nisam allowed (citaj: nemam chmod 777 ili widows ekvivalent) za taj fajl.... da li neko zna neko resenje? Unapred Hvala! |