[ breeeder @ 30.07.2007. 07:54 ] @
pozdrav Znam da je o ovome bilo puno price i td i trazio sam u search ali nisam naso i nisam dobro razumeo pa ako bi neko mogo da odgovori bilo bi lepo. Hteo bih preko jednog kompa koji ima dial-up da se umrezim na drugi komp koji ima adsl,tj hteo bih da na tom kompu koristim adsl(nesto da downloadujem i td). Imam neka pitanja mozda su glupa al sta da radim kad nemam pojma :). Prvo procio sam da je dobro resenja realvnc i to sam skinuo. Dakle sta je tu potrebno da se taj kompjuter koji je server prikaci na net preko adsl i da se pristupi sa drugog kompa i da li je tad moguce da se koristi adsl internet na server kompjuteru? drugo da li moguce normalno raditi kad se pristupa preko dial up? trece sta je sa dinamickom ip adresom kad je u pitanju adsl?Tj da li moze da se pristupa tom kompu ako ima dimanicku ip adresu.Na primer kad se upali kompjuter-server i startuje taj vnc server i on pokaze ip adresu da li je dovoljno samo da se ta adresa ukuca na kompjuteru koji se konektuje,ili kako drukcije to da se odradi? |