[ Dejan Vesic @ 31.07.2007. 12:33 ] @
Napravio sam novu verziju Vaš telefon aplikacije za pregled mesečnog listinga Telenor/MT:S mreže.

Za one koji to ne znaju - to je simpatična mala aplikacija za pregled vaših mesečnih listinga mobilnih telefona. Podržava Telenor i MT:S (ako neko želi podršku za neku drugu mobilnu mrežu, molim da pošalje listinga na mail adresu vas-telefon AT vesic.org) i daje dosta interesantne statističke podatke:

- potrošnju po mrežama (prepoznaje Telenor, MT:S, VIP, crnogorske operatore - ako želite još neke, dostavite prefikse)
- statistika po uslugama (pozivi, SMS, GPRS)
- pregled po brojevima: inicijalno sortirani po broju impulsa, ali se sada svi podaci mogu sortirati i po broju poziva, SMS-ova ili po iznosu.

Sada se iz statistike može duplim klikom broj ubaciti u imenik (i naravno, ručno dodati naziv ). Ispravljeni su, hm i neki suptilni stari bagovi koji su tek otkriveni u razvoju nove verzije.

Program će, ako mu to dozvolite, periodično proveravati da li postoji novija verzija (ne češće od jednom u 30 dana) - naravno, za ovo je potrebna radeća internet konekcija.

Na kraju, ako program snimite preko postojeće stare verzije (u isti direktorijum) sam će pokupiti podešavanja starije verzije, tj. imenik brojeva.

U svakom slučaju, ako imate malo vremena, skinite program i probajte ga - svaki predlog za unapređenjem, ili nekim novim funkcijama je dobrodošao. Lokacija sa svim detaljima i samom arhivom je ovde:

http://www.vesic.org/programi/moji/vas-telefon/

[ X Files @ 31.07.2007. 13:10 ] @
Ova tema svakako bi trebala da i de u:
http://www.elitesecurity.org/t...j-BESPLATAN-software-ovoj-temi
[ Dejan Vesic @ 31.07.2007. 14:11 ] @
Svakako, ako je to pravo mesto, molim moderatora da prebaci poruku u odgovarajuću temu.
[ Milan Gligorijevic @ 31.07.2007. 14:17 ] @
Slobodno predstavi program i u toj temi, a ova neka bude za komentarisanje programa.
[ Dejan Vesic @ 31.07.2007. 14:49 ] @
Objavio i u gornjoj temi.
[ lemiar @ 31.07.2007. 18:09 ] @
A kako ide za MTS mrezu posto tamo pise mahom za telenor a i kad skines pojavljuje se logo telenora
[ Dejan Vesic @ 31.07.2007. 18:17 ] @
Program prepoznaje listing - probajte.
[ babarogatajna @ 31.07.2007. 22:01 ] @
u redu, skinuo sam program, medjutim postoji mali problem. poslodavac je nas sestoro umrezio (nerazumem se bas u to), uglavnom nas jeftinije tako izadje, mesecno mu platimo sta smo potrrosili a on je taj koji je napravio ugovor pa je moje pitanje sledece,

citiracu te:
Citat:
Ulogujete se na Telenor portal
Izaberete Vaš račun -> Specifikacija poziva (za ovo će vam trebati broj ugovora)

kakav broj ugovora? dali ga od poslodavca moram traziti? ako da, onda ce to (iz odredjenih razloga) biti komplikovano.

pozdrav
[ Dejan Vesic @ 01.08.2007. 05:55 ] @
Ranije je bilo potrebno da se ima broj ugovora; sada je dovoljno:

- kreirati nalog na portalu
- svaki put će vam, pre prikaza specifikacije, Telenor poslati SMS kod koji morate da unesete na toj strani

Tako da se može proći i bez broja ugovora - probajte.
[ babarogatajna @ 01.08.2007. 05:57 ] @
hvala dejane.
[ dusandavidov @ 10.08.2007. 22:46 ] @
Ja ne mogu da skinem program.Stoji tako dok ne izbaci timed out.
[ viss02 @ 13.08.2007. 21:56 ] @
Obratite pažnju piše "063 moja mreža"!!!

Program je prastar ili autor nije našao noviju sliku :)
[ dusandavidov @ 13.08.2007. 22:49 ] @
Zahvaljujem sto ste mi skrenuli paznju na tu "sitnicu".
[ Dejan Vesic @ 15.08.2007. 13:13 ] @
Sada sam probao skidanje programa, radi - ako i dalje imate problema, javite mi.

Što se slike tiče - to je rezultat zabrane Telenora korišćenja njihovog logo-a (detalji su u komentarima na blogu).
[ dusandavidov @ 15.08.2007. 14:37 ] @
Proradilo je.Ne znam sta se to onda desilo.Inace,cestitke na odlicnom programu,stvarno mi je i te kako olaksalo tumacenje specifikacije.Svaka cast i hvala.
[ Dejan Vesic @ 15.08.2007. 14:51 ] @
Hvala, drago mi je da je koristan i da ga neko koristi
[ deeddy @ 19.11.2007. 12:10 ] @
Fantastican program! Upravo sam probala poslednju verziju i sem manjih zamerki (na eventualne greske zbog promena uslova tarifiranja od strane mobilnih operatera) nemam losih reci! Samo napred i puno hvala za program! :)
[ zoxy @ 04.03.2008. 13:06 ] @
Mozhda bi bilo interesantno da napravite neshto slichno za fiksnu telefoniju?